6 september 2016

Reviews

Feedback Review Widget

Het doel van het verzamelen en plaatsen van reviews op je website is promotie van je bedrijf. In tegenstelling tot het verzamelen van klantfeedback, waar het doel het verbeteren van de bedrijfsvoering is. Reviews plaatsen op je website vergroot de geloofwaardigheid van de boodschap van de website. Feeddex biedt hiervoor een standaard Feedback Widget.
Review widget

Verbeter je Google Ranking

Het publiceren van klantreviews verbetert tevens de Google ranking van de website. Het tonen van user-generated content is Ă©Ă©n van de beoordelingselementen is in het algoritme van Google. Bij de zoekresultaten toont Google de review score in sterren. Deze sterren vergroten de geloofwaardigheid van je bedrijf en trekt meer bezoekers.
google sterren beoordeling

Geen anonieme reviews

Vervelend voor bedrijven is dat op algemene beoordelingssites, de beoordelaar onbekend is. Of sterker, is de respondent wel echt klant geweest? Feeddex biedt de mogelijkheid tot het gecontroleerd verzamelen van klantreviews. Dit doen wij door aan klanten, die hun e-mailadres hebben opgegeven, te vragen of zij een review willen achterlaten voor op jouw website. Zo weet je zeker dat de respondent echt klant is geweest.

Versterk eigen website

Goede klantreviews op een algemene beoordelingssite kunnen je business helpen, maar de kracht van je eigen website blijft het grootste belang. Het belang van reviews plaatsen op je website is om geloofwaardigheid voor je bedrijf te creëren.