25 september 2017

Medewerkers-tevredenheidsonderzoek


Medewerkers zijn de sleutel tot succes


Medewerkers zijn de belangrijkste kracht van iedere organisatie. Tevreden medewerkers, verhogen de klanttevredenheid, tevreden klanten zijn de basis van een gezonde bedrijfsvoering.
Een medewerkers-tevredenheidsonderzoek geeft inzicht in hoe medewerkers denken over de organisatie. Het onderzoek biedt ook de ruimte voor het aandragen van waardevolle verbeterideeën die essentieel zijn voor de doorontwikkeling van het bedrijf. Door medewerkers bij de organisatie te betrekken, ervaren zij tevens meer plezier en presteren zij beter. Organisaties worden hierdoor een stuk klantgerichter en succesvoller, want enthousiaste medewerkers leiden tot enthousiaste klanten.

De resultaten worden getoond op een online dashboard. Deze scores kunnen getoond worden per proces, per afdeling, per team, per businessunit of per medewerker (wanneer niet-anoniem is aangegeven). Dit stelt de organisatie in staat haar personeelsbeleid te optimaliseren ieder niveau.
medewerkers-tevredenheidsonderzoek

Krijg inzicht onder welke omstandigheden jouw medewerkers optimaal kunnen presteren en benut de volledige potentie van het bedrijf