Inspiratiesessie “Werk samen met Millennials”

De wereld van millennials. Ze delen vaak herinneringen aan Telekids, MSN Messenger, Pokémon en Flippo’s. Maar zijn millennials ook op de werkvloer een vreemde eend in de bijt? Hoe kijken millennials naar het werkende leven, waar niet alleen de inhoud relevant is, maar vooral ook de randfactoren: betekenis, werkplek, secundaire arbeidsvoorwaarden en sociale interactie.

Hoe zorg je dat jouw organisatie jong talent aantrekt en aan boord houdt? Hoe zorg jij voor een werkomgeving met purpose, power en pleasure? Dat leer je tijdens de Inspiratiesessie op donderdag 13 september, georganiseerd door onze collega Esther in samenwerking met een groep PvKO millennials. Zij delen hun ervaringen in een interactieve sessie met workshops, speed-daten, discussies en mini-colleges over ‘werken met millennials’, samen met andere ervaringsdeskundigen en experts.

Heb je interesse in deze inspiratiesessie? Klik hier voor meer informatie van het programma.

Wie is het Platform voor Klantgericht Ondernemen?

Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO) is de community van voor door professionals die (mede-)verantwoordelijk zijn voor klantgerichtheid binnen de eigen organisatie en/of die van anderen. PvKO creëert waarde voor haar leden door hen te inspireren, kennis te vergroten, van elkaar de leren, elkaar te stimuleren en het bieden van een netwerk en een platform om zich als professional te verrijken.

Wil je met je organisatie ook lid worden van het PvKO? Klik hier.

PvKO Millenial Team